mandag 6. april 2009

NATURLIGKONOMI


Vi opplever store økonomiske svingninger i økonomien ,globalt og internasjonalt.
Egentlig er det et kjent fenomen for svært mange mennesker;- for andre er det en del av hverdagen.
Green house effekten skal være stabil, og ikke slik den er idag,-ustabil. Bruker vi mindre strøm, slår av vannkrana, når tennene pusses, og lar være å bruke bilen hver dag, kan mye bli bedre.
Vi kan spise mindre kjøtt eller utelate kjøtt fra menyen, det vil forbedre miljøet. Frukt og grønnsaker forbedrer også vårt personlige " inne og utemiljø"-dvs. vår kropp og helse-forbedret utseende gir det også.

I disse tider, kan det være naturlig å spørre , har vi, dvs. folk i den vestlige verden;- her nevnes ikke folk i U-land,-for vi vet at der regjerer sult,fattigdom,nød og lidelser,- og rike land, selv i økonomiske krisetider, bidrar så mye det lar seg gjøre,;--brukt vett og forstand riktig de siste hundre åra, de siste 50 åra, eller de siste 10 åraeller det siste året ?

Det er misnøye med økonomiske styringer av middler,som skulle forbedre vår livskvalitet og utvikling.
Vi må selv ta ansvar for vår livskvalitet og utvikling, og da er det ingen som vil ha forurenset luft og vann, fisk med for mye giftstoffer i seg, og ødelagt natur som forringer dyrelivet og framtidig utvikling og trivsel.

Denne ubalansen blir stadig mere tydlig i hele verden. Klimaforandringene, frarøver dyr i arktiske strøk, f.eks isbjørnen, sitt naturlige miljø.
Biler som går på elektrisitet kan bidra til og forbedre denne negative utviklinga.
Det samme kan utstrakt bruk av andre alternative energikilder, gjøre.
Forurensing koster mer enn å skape alternativer som gir, forbedringer, positiv vekst og utvikling og en stabil Green House Effect.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar