mandag 6. april 2009

Green House effekten på økonomien


Hvis Green House effekten blir stabil,C02 utslippene mindre og forurensingene mindre, vil vi bli rikere?Jeg vil svare ja. For hundre år sia, var den dyrkede mat ikke forurenset, heller ikke naturen og havet; mer enn hva den natulige økoballanse klarte å rydde opp i.
Riktignok var det flere fattige folk i Norge: , til tross for rike naturområder. Idag er flere mennesker rike; naturen, havet og byene er mere forurenset enn hva som er naturlig for en positiv utvikling.

Forurensing har vært et stort biprodukt av inustriproduksjon. Avskoging har bidratt til mere CO2 utslipp , da trær og skog renser lufta naturlig for CO2.

Idag, er den videre utviklinga usikker, vi er skeptiske og snakker om katastrofer hvis vi ikke aktivt gjør noe for å forhindre den globale oppvarminga med alle sine negative effekter på vår jordklode.
Det blir stadig tydligere at en større del av industriproduksjonen, må være miljøvennlig.
Når vi bruker større, flere og bedre middler , for å skape positve miljøresultater, blir økonomien bedre..Forbedringer skaper forbedret Green House effect og bedre stabilitet og livskvalitet for alle oss på jordkloden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar