lørdag 9. mai 2009

Problemet forurensing kan begrenses hvis vil vil


Blir vi rikere eller fattigere med mindre Co2?


Vi kjenner forurensingsproblemet og vet at det er skadelig, ikke bare for miljøet, det er svært skadelige for mennesker og dyr. Våre klimatiske forhold vil bli menneskefiendlige etterhvert som de øker , av fravær på riktige handlinger.


Blir vi fattigere , hvis vi gjør det som skal til for å minske CO2 utslipp? Dvs. innfører CO 2 rensing , forhindre avskoging ,bruke alternativt drivstoff og skape en bedre industri og produksjon.-Jeg tror vi vil bli rikere, mye rikere, tiltross for dystre spådommer, når det gjelder klimautvikling på bakgrunn av økte utslipp, som det er vilje til å redusere.Vi kan bare bli rikere, hvis vi skaper en reinere industri og aktivt gjør det som er riktig for å begrense all forurensing.Det vil kreve at vi ikke ignorerer negative utvikling, slik som økte CO2 utslipp er. Istedet må vi skape større og bedre forbedringer.


Vi er allerede igang med Co2 rensing.

Det er konkrete planer for å redusere CO2 utslipp , Norge bidrar med penger for å bevare regnskogene. I Norge er det stor forståelse for at vi må forhindre avskoging; denne forståelsen kan bli bedre , tiltakene kan bli bedre og handlingene kan bli bedre.


Den finansielle krisen som verden har opplevd i 2008 og 2009, er et spenningspunkt på en forandring som er tilstede , og som vi må akseptere. Denne forandring er en forbedring , der klimautvikling og våre handlinger må samarbeide for en bedre utvikling, når et slikt samarbeid mellom de forhold vi skal forbedre og oss er i samsvar, vil forbedringene komme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar