tirsdag 12. mai 2009

Forurensing og økonomi

Naturen skal være i balanse.

Vi aksepterer kulde om vinteren og ikke om sommeren. Større klimaendringer , betyr flere ustabile værtyper hele året. På en uke opplevde jeg fem forskjellige værforandringer på samme sted i Nord Norge, vintertid.: Kald værtype, mildere værtype med sne, opphodsvær og betydelig snesmelting,regn og kulde . I juli 2007 snedde det et øyeblikk i juli I Nord Norge. Akseptabelt, spesielt hvis det har vært svært varmt noen dager.Den gjennomsnittlige temperaturøkning,kan på kort sikt skape fordeler for mennesker i kalde områder og for plantelivet. Fordelen behøver ikke å være større ,enn hva vi opplever ved en varm sommer i Nord. Sommeren i 2008 var ikke spesiell varm,tvert i mot.
Vil klimaenderingene skape varme vintre og kalde sommre med sne? Det kan bli konsekvensene, hvis ikke klimagassutslippende reduseres betraktelig.
Handlinger som bidrar til redusert Co2-utslipp, og rensing av negative klimagasser som finnes idag, krever at vi gjør det som er riktig. Det gjelder på alle nivåer av den miljøforbedrende utvikling- fra maten vi spiser-produktene vi kjøper-drivstoff og energi vi må ha i det daglige,- transport ,våre hjem og på arbeidsplasser.

Store og små industrier som er grunnleggende for helhetlig utvikling: Det ansvar vi tar for våre prioriteringer for å oppnå riktige resultater for en bedre miljøutvikling på flere nivå lokalt og globalt.


Må vi være rike for å minske CO2 utslipp?


Har vi råd til CO2 rensing , alternative energikilder og effektive tiltak for å redusere klimagasser? Det koster å forurense. Forurensing skaper et negativt miljø som krever innvesteringer for å forbedre. Hvis vi satser riktig og bruker teknologi som reduserer gassutslippene, vil den helhetlige utvikling forbedres på bakgrunn av reduserte utslipp.


Den positive effekt på mennesker klima, natur og miljø danner grunnlag for en bedre utvikling. Det vi forbedre en helhetlig økonomisk utvikling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar