tirsdag 18. august 2009

Fram mot 2050


Enighet blandt land som Usa,EU,Norge og Kina om å redusere klimagassutslipp med 80 prosent innen2050. Vi får hope at flere land slutter seg til klimaavtalen i København i desember 2009, og at det også inngåes klimaavtaler som er bedre,større og medfører reduksjon av klimagasser før 2050.
I årene som kommer, må mange nye handlinger som ikke har vært gjort tidligere settes ut i livet. Det kan være bygging av industri med alternativ energi, helt ny industri som ikke forurenser og nytenkning på flere områder som gir framtidsrettet industri uten å forurense med klimagasser.Ny matproduksjon skapt for å produsere sunnere menneskemat og ikke forurensende transport blir nok ikke unntaket, hvis alt skal bli bedre, det blir heller vanlig.
Og verdens skoger , skogen i Norge,regnskogen i Amazonas, hva med alle skogene i verden. Vil de være utryddingstruet? Hvis alt går som det skal med gode klimaavtaler og stor enighet om riktige klimaløsninger blandt verdens ledere, da skal skogene bevares, forbedres og plantes , for skogene absorberer CO2-utslipp og balanserer miljøet. I årenes løp skjer det noe med naturen, så lenge som det ikke drives rovdrift på den. Trær vokser og blir til nye skoger, bekker tørker inn eller blir til elver, skogsstier gror igjen eller blir gangveier for turgåere.

1 kommentar:

  1. http://naturligklima.vgb.no/
    http://www.blogglisten.no/blogg/6196.

    SvarSlett