tirsdag 12. januar 2010





Pakistan Daily beskylder Norge for å skape ekstrem vinterkulde i verden.En klimaødeleggende høyenergistråle sendt ut ifra forskningsstasjonen på Ramfjordmoen i Troms, pungterte den såkalte termosfæren. Dette skal være årsaken til at verden n å opplever ekstrem kulde og store snømengder. Nyheten skal ha nådd Paksitan via Russland, der statsminister Putin skal ha blitt informert om det inntruffne, via en
forsker.Vanskelightene på den nordlige halvkule, har bidratt til at både appelsin og jordbæravlinger har fått problemer, i tillegg til at matproduksjon er rammet av ekstremkulde og snø.
En nordlysforsker kaller pakistans utspill som ren konspirasjon og tøv.

Mennesker på sydlige breddegrader, fryser i sprengkulda, som for dem ikke er vanlig. Her i Norge opplever vi en vanlig,kald, norsk vinter . Ikke rart at mange mennesker som aldri har opplevd ordentlig kald vinter, lurer på hva det er for vær, som får de til å fryse, hvis de ikke har nok og riktige klær på seg.Vi må ta ansvar for den globale oppvarming. Ikke rart at noen mener rike I-land også må ta ansvar for kuldeperioder.

http://www.blogglisten.no/blogg/6196.
_________________________________________

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar